Generaties
  1. Hendrik Jans (onb)
  2. J(oh)an Hendriks Bremer (1709)
  3. Hendrik Jans Bremer/Hoogeveen (1753)
  4. Jan Hoogeveen (1783)
  5. Douwe Hoogeveen (1819)
  6. Jacobus Hoogeveen (1845)
  7. Arend Hoogeveen (1876)
  8. Jacobus Jan Hoogeveen (1897)
  9. Arend Hoogeveen (1926)
  10. Ronald Hoogeveen (1956)

Opmerkingen

Website:  http://www.wix.com/maureenxenia/maureenxenia#!

Welkom, mijn naam is Maureen! Voordat ik wat vertel over mijzelf, wil ik u als eerst bedanken voor  het bezoeken van mijn site!

Ik ben geboren in Bandung (IndonesiŽ) en ik ben geboren met een gave. Ik ben altijd geÔnteresseerd geweest in de spirituele wereld, maar ook in het helpen van mensen bij het verwerken van hun verdriet. Ik werk met mijn gidsen en mijn engelen in het licht en kracht. Ook kan ik  mensen en kinderen  helpen die in de rouw zitten. Ik heb jaren in de uitvaart gewerkt, en daardoor voel ik samen met hun, de pijn en help ze door een luisterend oor en maak met de overledene op een mooie manier contact. Heb altijd mijn passie gehad in de uitvaart, maar helaas ben ik momenteel niet meer werkzaam in de uitvaart vanwege een verhuizing enkele jaren geleden.
Sinds 2002 ben ik Master in USUI Reiki en tevens ben ik zowel Karunamaster als DNA-Reiki master. Voor Karuna reiki sta ik ingeschreven bij The International Center for Reiki Training te Den Haag, hierin ben ik dus gecertificeerd en mag ik zelf eventueel ook trainingen geven.
Daarnaast ben ik tarorist met The Witchestarot en de engelen/symboolkaarten van Aimee. Ook ben ik helderziend en heldervoelend, ik pendel en geef voetenreflexologie en doe dit met liefde. Een vervolg van mijn behandelingen (c.q. specialiteiten) vindt u op de volgende pagina Behandelingen.


Kinderen
Ronald en Maureen Xenia krijgen geen kinderen

Gastenboek - guestbook
De families Bremer en Hoogeveen uit Hoogeveen en Smilde

WWW stamboom-bremer-hoogeveen.nl
Contact
Akten Burgerlijke Stand
Prikbord
Links
Familiefoto's
Familiewapen
Generaties
Namenlijst  (Surnames)
Verspreiding
Koepelkerk
Bremer wordt Hoogeveen
Home
Boekje Hendrik Hoogeveen
Generatie X


Ronald Hoogeveen, geboren op vrijdag 19-10-1956 in Amsterdam als zoon van Arend Hoogeveen en Reina Sakes, overleden op 51-jarige leeftijd op dinsdag 12-08-2008 in Zaanstad

Hij trouwt op 37-jarige leeftijd op vrijdag 27-05-1994 in Wormerland met Maureen Xenia Wever, 36 jaar, geboren op woensdag
29-01-1958 in Bandung (IndonesiŽ), verdere gegevens onbekend

Ronald en Maureen Xenia scheiden op vrijdag 14-03-2008 in Wormerland
Het graf van Ron op de begraafplaats aan de Zuiddijk in Zaandam