Generatie X


Peter Jan (Peter) Hoogeveen, garagehouder, geboren op woensdag 15-12-1965 in Smilde als zoon van Jacob Hendrik (Jaap) Hoogeveen, garagehouder, en Henderkien (Henny) Vos, verdere gegevens onbekend

Hij trouwt met Jolanda Dik, verdere gegevens onbekend

Generaties
  1. Hendrik Jans (onb)
  2. J(oh)an Hendriks Bremer (1709)
  3. Hendrik Jans Bremer/Hoogeveen (1753)
  4. Derk Hoogeveen (1787)
  5. Hendrik Hoogeveen (1812)
  6. Harmannus Hoogeveen (1838)
  7. Pieter Hoogeveen (1897)
  8. Hendrik Hoogeveen (1906)
  9. Jacob Hendrik Hoogeveen (1935)
  10. Peter Jan Hoogeveen (1965)

Opmerkingen


Gastenboek - guestbook
De families Bremer en Hoogeveen uit Hoogeveen en Smilde
Door Gerben Krolis SMILDE - Gaat u verhuizen en moet u uw meubels tijdelijk opslaan? Bent u aan het verbouwen en staan de meubels in de weg? Heeft u opslagruimte nodig voor uw winkel of bedrijf? Dan heeft Autoservice Smilde de oplossing voor u.

Units Autoservice Smilde aan de Kanaalweg in Smilde biedt opslagruimte aan voor particulieren en ondernemers. De opslagruimte bestaat uit units met een oppervlakte vanaf 12 vierkante meter en een hoogte van vier meter, aflopend tot drie meter. Huur van meerdere units is ook mogelijk. De ruimtes zijn uitstekend geschikt voor opslag van bijvoorbeeld promotiemateriaal, kantoormeubilair en archief. Ook zijn de units te gebruiken als stallingsruimte voor auto, motorfiets of bromfiets. Verbouw Eigenaar Peter Hoogeveen gaat een deel van zijn showroom verbouwen om de opslagunits te realiseren. 'Alle ruimtes zijn droog en voorzien van verlichting en stopcontacten', vertelt Peter. 'De opslagunits hebben een alarmsysteem met een doormelding naar de meldkamer. Overdag is er natuurlijk genoeg toezicht.' Opslag De opslag is vijf dagen per week toegankelijk van 8.00 tot 18.00 uur, maar op afspraak kunnen bezoekers ook op andere tijden toegang krijgen. De opslagunits zijn naar alle waarschijnlijkheid halverwege dit jaar klaar, maar iedereen kan nu al opslagruimte reserveren. Autoservice Smilde is een garagebedrijf, maar wil met deze uitbreiding nog meer service bieden aan haar klanten. Naast reparatie en onderhoud aan auto's van alle merken verkoopt Autoservice Smilde ook gebruikte en nieuwe auto’s. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de merken Lancia en Toyota. Unieke kans De uitbreiding met opslagunits is een unieke kans voor mensen die niet weten waar ze hun spullen veilig kunnen opbergen. Vraag eens naar de mogelijkheden en stel u op de hoogte van de scherpe tarieven. Bel 0592-412597 of breng een bezoek aan Autoservice Smilde, Kanaalweg 96.
(Bron: Dekrantvanmiddendrenthe.nl)

Kinderen
De namen van de kinderen zijn nog niet bekend
Peter Hoogeveen bij zijn zaak Autoservice Smilde. Foto: Gert Datema

WWW stamboom-bremer-hoogeveen.nl
Contact
Akten Burgerlijke Stand
Prikbord
Links
Familiefoto's
Familiewapen
Generaties
Namenlijst  (Surnames)
Verspreiding
Koepelkerk
Bremer wordt Hoogeveen
Home
Boekje Hendrik Hoogeveen