Gastenboek - guestbook
De families Bremer en Hoogeveen uit Hoogeveen en Smilde
Generatie IX


Hendrik Hoogeveen, geboren op donderdag 05-01-1939 in Hoogeveen als zoon van Arend Hoogeveen, veenarbeider, en Koertdina Salomons, verdere gegevens onbekend

Hij trouwt met Harmtina Pepping, verdere gegevens onbekend
Generaties
  1. Hendrik Jans (onb)
  2. J(oh)an Hendriks Bremer (1709)
  3. Arent Bremer/Hoogeveen (1746)
  4. Jan Arents Hoogeveen (1777)
  5. Bruin Jans Hoogeveen (1805)
  6. Arent Hoogeveen (1840)
  7. Arend Hoogeveen (1870)
  8. Arend Hoogeveen (1897)
  9. Hendrik Hoogeveen (1939)

Opmerkingen


Kinderen

I
Koert Arnoldus Hoogeveen, verdere gegevens onbekend

II
Geke Janette (Janet) Hoogeveen, geboren op zaterdag 22-08-1964, verdere gegevens onbekend
Zij is getrouwd met .. Houwen, verdere gegevens onbekend

III
Henk Edwin Hoogeveen, verdere gegevens onbekend

IV
Tiny Carmen (Carmen) Hoogeveen, geboren op zaterdag 22-06-1968 in Winterswijk, ongehuwd, verdere gegevens onbekend

Negen maanden na mijn geboorte in Winterswijk, zijn wij verhuisd naar Coevorden, waar ik de HAVO volgde. Daarna was het voor mij een logische stap om de HEAO, Hogeschool Drenthe te Emmen te doen, waar ik in een commercieel economisch linguÔstische richting ben afgestudeerd. Naast mijn school had ik tal van bijbaantjes zoals : AVON-consulente, pompbediende/ receptioniste, schoonmaakster, babysitster en verkoopster. Na mijn schooltijd ben ik eerst buitendienstmedewerker geweest bij een automatiseringsbedrijf en daarna bijna vijf jaar Regiomanager van een uitzendbureau met vestigingen in Hoogeveen, Coevorden en Emmen.
In 1997 heb ik mijn eigen bedrijf CH Coatings BV te Emmen opgericht, een groothandel in industriŽle coatings, waar ik met plezier tot 2007 in heb gewerkt. In 2007 kon ik mijn bedrijf verkopen en laten opgaan in Hodij Coatings BV, waar ik tot op heden als Marketing Manager/Hoofd verkoop binnendienst werkzaam ben.

In 1992 heb ik de afdeling van D66 Schoonebeek mede-opgericht. D66 was toen al voor mij de enige partij die op basis van hoor en wederhoor en zonder dogma's de belangen van inwoners naar beste eer en geweten probeert te behartigen. In 1994 kwam ik voor D66 voor het eerst in de raad. Na mijn verhuizing naar Emmen, ben ik jaren voor D66 Drenthe actief geweest en in 2000 werd ik commissielid voor D66 in Emmen. Daarmee werd ik actief lid voor de afdeling D66 Emmen, waar ik verschillende functies voor heb bekleed.
Momenteel ben ik naast mijn werk en D66 nog actief als trainer voor de Juniorkamer (JCI) en ben ik voorzitter van de beheercommissie van het dorpshuis te Zuidbarge en lid van de historische werkgroep Zuidbarge. Als er dan nog vrije tijd overblijft, dan mag ik graag kaarten en andere gezelschapsspellen doen.
(Bron: http://d66emmen.nl/raadsleden)

V
Jan Martijn Hoogeveen, verdere gegevens onbekend


WWW stamboom-bremer-hoogeveen.nl
Contact
Akten Burgerlijke Stand
Prikbord
Links
Familiefoto's
Familiewapen
Generaties
Namenlijst  (Surnames)
Verspreiding
Koepelkerk
Bremer wordt Hoogeveen
Home
Boekje Hendrik Hoogeveen