Generaties
  1. Hendrik Jans (onb)
  2. J(oh)an Hendriks Bremer (1709)
  3. Hendrik Jans Bremer/Hoogeveen (1753)
  4. Arent Hoogeveen (1800)
  5. Wolter Hoogeveen (1828)
  6. Jacob Hoogeveen (1868)
  7. Willem Hoogeveen (1893)
  8. Jan Roelof Hoogeveen (1920)
  9. Hendrik Hoogeveen (1957)

Opmerkingen

Website:  http://www.johnbeumer.nl/

Ik ben geboren op 3 juni 1962 in Rotterdam en opgegroeid in een warm gezin.
Al heel jong zat muziek mij in het bloed. Er gaan zelfs verhalen dat ik op 4-jarige leeftijd al aan het zingen en voordragen was.
Rond mijn tiende bouwde ik van gordijnen een podium en was menig familielid mijn publiek.
In mijn jeugd had ik al een enorme bewondering voor grote cabaretiers. Terwijl mijn leeftijdsgenoten posters aan de muur hadden hangen van Queen of the Rolling Stones, dweepte ik met Jasperina de Jong, Robert Long, Jenny Arean, Toon Hermans en Wim Sonneveld, en kende hun hele oeuvre praktisch uit mijn hoofd.

Rond mijn 18e heb ik auditie gedaan voor de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Ik ben door de audities gekomen en heb daar een aantal maanden op de zaterdagen les gehad.
Omdat ik toen nog wat verlegen was, is nu niet meer voor te stellen, vond ik het moeilijk om mezelf te profileren boven anderen, zodoende heb ik zelf deze opleiding beëindigd.

Rond mijn 20e ben ik in het populaire genre beland. Ik zong vaak op allerlei feesten, waarbij ik mezelf begeleidde op keyboard. Hiermee ben ik gestopt in 1994.

Rond 1997 heb ik mij gestort op mijn grote passie, “het cabaret”.
Dit heeft geleid tot het schrijven en spelen van mijn eerste soloprogramma “Koffie met cake” in 1999. Een voorstelling waarin het afscheid nemen in alle facetten centraal stond.
Dit was vrij succesvol en ik wist toen zeker dat ik hier verder mee moest gaan.

In 2000 heb ik de voorstelling “Champagne” gespeeld in het Bibliotheektheater te Rotterdam. Dit was een programma waarin ik voor de pauze eigen werk speelde, en na de pauze een ode bracht aan het bestaande cabaretwerk door de jaren heen.
Hierna heb ik door de jaren heen diverse optredens gedaan, waaronder open podium in het Theater Zuidplein, met groot succes en deelgenomen aan de voorronden van het Cameretten Festival. De jury was zeer te spreken over mijn optreden, maar vonden het meer kleinkunst dan cabaret, omdat het lied bij mij meer centraal staat.

In 2001 ging mijn derde zelfgeschreven programma “Opgeruimd of netjes” in premičre.
In deze one man musical speelde ik een man die in echtscheiding lag. Het was een zeer geslaagd programma voorzien van komische, dramatische en soms hilarische situaties die zich bij een scheiding kunnen voordoen.

In 2009 werd ik gevraagd een gastoptreden te doen in het programma “Road to Cairo”,een programma van "The New Gadgets", in de grote zaal van het Isala Theater te Capelle aan den IJssel. Dit tbv de Doe een Wens Stichting. Ik zong een eigen nummer , “Emotionele Trut”, en twee Robert Long stukken. Dit werd een enorm succes.
Verschillende mensen vroegen na afloop waar ze me konden zien en of ik een website had.
Dus vandaar ik weer in de pen ben gedoken en momenteel druk bezig ben met de voorbereidingen van “Durf”, mijn nieuwe programma, dat op 9 oktober a.s. voor het eerst zal worden gespeeld in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel.

En ik, ik heb er heel veel zin in.
Ik zie jullie in oktober.

John Beumer
(http://www.johnbeumer.nl/)
Gastenboek - guestbook
De families Bremer en Hoogeveen uit Hoogeveen en Smilde
Generatie IX


Hendrik Hoogeveen, geboren op vrijdag 29-11-1957 in Rotterdam als zoon van Jan Roelof Hoogeveen, en Jentje de Leeuw, overleden op 48-jarige leeftijd op vrijdag 23-12-2005 in Schiedam

Hij trouwt op 44-jarige leeftijd op vrijdag 12-07-2002 in Gouda met Johannes (John) Beumer, 40 jaar, geboren op zondag 03-06-1962 in Rotterdam, verdere gegevens onbekend. John heeft inmiddels een relatie met Jan de Jong, die meewerkt aan zijn shows

WWW stamboom-bremer-hoogeveen.nl
Contact
Akten Burgerlijke Stand
Prikbord
Links
Familiefoto's
Familiewapen
Generaties
Namenlijst  (Surnames)
Verspreiding
Koepelkerk
Bremer wordt Hoogeveen
Home
Boekje Hendrik Hoogeveen